KOKOSRIEKSTU INGVERA ZIVS
2 porcijas
Sastāvdaļas:
- neliels ķekars koriandra lapas
- 1/2 daiviņa ķiploka
- 1 citrons, izspiests sulā
- 3-4 ēdamkarotes rupji sakapāts ingvers
- 1 sagriezts zaļais čili
- 50 g kaltēts kokosrieksts
- 40g FitLine ProShape All-in-1 kokosa garša
- 1/tējk 2 maltas ķimenes
- 1 ēdamkarote mīksts sviests
- 2 mencas filejas gabali (katrs apmēram 150 g)
- 4 baby pak choi salāti, sagriezti ceturtdaļās
- sezama eļļa
Gatavošana:
- Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C/ventilators vai 180°C/gāze.
- Ievietojiet koriandra lapas, ķiplokus, citronu sulu, ingveru un čili mazā virtuves kombainā un sakuliet līdz pastai.
- Pēc tam ielieciet to bļodā, iemaisiet kokosriekstu, ProShape All-in-1, ķimenes un pievienojiet garšvielas.
- Ar sviestu aspmērē 2 lielus folijas gabalus.
- Katram follijas gabalam uzliek virsū 2 ēdamkarotes kokosriekstu maisījuma, pēc tam uzliek pa virsu zivi.
- Pārlej ar karoti pārējo maisījumu.
- Apkaisiet ar sviestu, pēc tam aizlociet šī folliju pakas.
- Gatavojiet 15-20 minūtes cepeškrāsnī, atkarībā no zivs biezuma.
- Pēc 15 minūtēm pārbaudiet, vai tās ir gatavas.
- Tikmēr tvaicējiet choi salātus un aplejiet ar sezama eļļu.
- Pirms pasniegšanas zivis uzlieciet virsū.