KOKOSRIEKSTU INGVERA ZIVS

2 porcijas
Sastāvdaļas:
  • neliels ķekars koriandra lapas
  • 1/2 daiviņa ķiploka
  • 1 citrons, izspiests sulā
  • 3-4 ēdamkarotes rupji sakapāts ingvers
  • 1 sagriezts zaļais čili
  • 50 g kaltēts kokosrieksts
  • 40g FitLine ProShape All-in-1 kokosa garša
  • 1/tējk 2 maltas ķimenes
  • 1 ēdamkarote mīksts sviests
  • 2 mencas filejas gabali (katrs apmēram 150 g)
  • 4 baby pak choi salāti, sagriezti ceturtdaļās
  • sezama eļļa
Gatavošana:
  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C/ventilators vai 180°C/gāze.
  2. Ievietojiet koriandra lapas, ķiplokus, citronu sulu, ingveru un čili mazā virtuves kombainā un sakuliet līdz pastai.
  3. Pēc tam ielieciet to bļodā, iemaisiet kokosriekstu, ProShape All-in-1, ķimenes un pievienojiet garšvielas.
  4. Ar sviestu aspmērē 2 lielus folijas gabalus.
  5. Katram follijas gabalam uzliek virsū 2 ēdamkarotes kokosriekstu maisījuma, pēc tam uzliek pa virsu zivi.
  6. Pārlej ar karoti pārējo maisījumu.
  7. Apkaisiet ar sviestu, pēc tam aizlociet šī folliju pakas.
  8. Gatavojiet 15-20 minūtes cepeškrāsnī, atkarībā no zivs biezuma.
  9. Pēc 15 minūtēm pārbaudiet, vai tās ir gatavas.
  10. Tikmēr tvaicējiet choi salātus un aplejiet ar sezama eļļu.
  11. Pirms pasniegšanas zivis uzlieciet virsū.