Kontakti pasūtījumiem

FitLine Feel Good Yoghurt


Probiotiķis jeb Probiotiskais jogurts FitLine ® Feel Good Yoghurt  ar 4 dažādām veselību veicinošām pienskābo baktēriju kultūrām ar neticamu augstu probiotisko baktēriju koncentrāciju, satur prebiotiku inulīns. Jaunas paaudzes dabīgs probiotisks jogurts.

Pēc sastāva jogurts ir līdzvērtīgs FitLine Feel Good Yoghurt Drink dzērienam, kam ir vairāk dzēriena konsistence.

Pagatavojams svaigs, bez konservantiem, krāsvielām un garšvielām! Sūkalu bāzes produkts, kas izgatavots no sūkalu, inulīna un probiotisko kultūru bagātināta pulvera. FitLine Feel Good jogurts  ir baktēriju pulveris, kuru pagatavojot iegūst jogurtu ar dzīvām probiotiskām baktēriju kultūrām. Produktam ir zems tauku un holisterīna saturs, bagātināts ar sūkalu olbaltumvielām un pateicoties probiotiku kultūrām un inulīnam ir lielisks rezultāts, kas pozitīvi ietekmē zarnu floru.

Piemērots zīdaiņiem no 2 nedēļu vecuma pa tējkarotei dienā. Zīdaiņiem vēders pūšas zarnu motoriskās darbības traucējumu dēļ. Bieži pie vainas ir dažādi cukuri, kurus mazuļi nesagremo, piemēram, augļu cukurs (fruktoze) un pienā esošais cukurs (laktoze). Zīdaiņiem trūkst enzīmu, kas gremo, - tāpēc viņiem pūš to vēderu. Probiotikas ir ideāls risinājums! Kā arī pētījumi rāda, ka, ja zīdaiņu vecumā saņemtas šīs labās baktērijas, mazuļiem pieaugot, tie ir slaidāki un ar aktīvāku vielmaiņu!

Šim veselīgajam jogurtam ir arī unikāla, apburoša, dabiska krēmīga garša.
Galvenā probiotisko kultūru darbība profilaktiskā iedarbība ir tāpēc, ka produkts satur lielu daudzumu dažādus dzīvus mikroorganismu, kas, izejot caur kuņģa skābai videi, izkļūstot caur tievai zarnai, nebojāti nonāk resnajā zarnā.
Prebiotiķim inulīnam ir probiotisko baktēriju aizsargājošās membrānas loma, jo tās iziet cauri kuņģim. Zarnās probiotiskie mikroorganismi piestiprinās pie gļotādas šūnām. Jo labāk viņi tur varēs «piestiprināties», jo ilgāk tur uzturēsies, jo plašāk viņi attīstīs savas veselību uzlabojošās spējas. Resnajā zarnā notiek dažādi cilvēkam svarīgi bakteriāli procesi, tāpēc resnā zarna nav uzskatāma tikai par fekāliju formēšanās un uzkrāšanās orgānu. Resnajā zarnā var iemājot gan labvēlīgi, gan patogēni mikroorganismi. Veicinot labvēlīgo mikroorganismu iemitināšanos un savairošanos resnajā zarnā, ir jāgādā lai šiem mikroorganismiem būtu no kā pārtikt.

Probiotiskās baktērijas stimulē imūnsistēmu un kavē iekaisuma procesus resnajā zarnā. Probiotiskās baktērijas spēj saistīt uzturā esošos nitrātus. Daudzi cilvēkam nekaitīgi pārtikas konservanti nomāc probiotisko mikroorganismu augšanu. Kā arī produktos, kuros konservanti pievienoti, probiotisko mikroorganismu nav.

AKTĪVO SASTĀVDAĻU ĪPAŠĪBAS:

AR PROTEĪNU BAGĀTINĀTS SŪKALU PULVERIS - piena produkts, ko iegūst siera vai biezpiena gatavošanas procesā. Tomēr sūkalu kā veselību veicinoša pārtikas produkta īpašā vērtība ir atzīta tikai pēdējos gados. No vienas puses, sūkalas praktiski nesatur taukus (kas nozīmē, ka tām ir maz kaloriju), no otras puses, tās ir bagātas ar vērtīgām olbaltumvielām. Turklāt cukurs, kas atrodas sūkalās, ir piena cukurs, kuru mūsu organisms viegli absorbē. Sūkalas satur vērtīgas minerālvielas, ieskaitot kalciju, magniju, fosforu, salīdzinoši daudz kālija un maz nātrija. Sūkalas palīdz organismam izvadīt toksīnus un lieko šķidrumu, sadalīt kaitīgas nogulsnes, nekaitējot veselībai, kā arī tam ir spēja sārmot iekšējo vidi, labi uzsūcas zarnās un veido vidi draudzīgas mikrofloras veidošanai.

INULĪNS. Inulīnam raksturīga spēja samazināt asins lipīdu koncentrāciju un stabilizēt glikozes līmeni. Inulīnam piemīt prebiotiskas īpašības, jo tas palielina bifidobaktēriju skaitu zarnu traktā. Tam ir liela nozīme cilvēkiem ar cukura diabētu. Tajā pašā laikā inulīns izvada no organisma cilvēkiem kaitīgas vielas, piemēram, smago metālu sāļus, holesterīnu, toksīnus, veidojot ar tiem nešķīstošus savienojumus.

NIACĪNS. Ūdenī šķīstošs vitamīns, kas uzsūcas tievajā zarnā. Eritrocītos šis vitamīns ir saistīts nikotīnskābes amīda veidā un tādejādi aizkļūst līdz audiem. Palīdz samazināt glikozes līmeni asinīs un palielināt aknu glikogēna krājumus, normalizē holesterīna līmeni asinīs. Turklāt tas ietekmē kapilāru un artēriju paplašināšanos, venozo palielināšanos un asinsspiediena pazemināšanos, asins plūsmas ātruma palielināšanos un sirdsdarbības kontrakciju palielināšanos. Niacīna metabolisms ir ļoti saistīts ar olbaltumvielu metabolismu: ar olbaltumvielu trūkumu cilvēka ķermenī palielinās niacīna izdalīšanās urīnā.

ĀJURVĒDAS AUGI uzlabo uzsūkšanās efektivitāti.

JOGURTA KULTŪRAS (Lactobacillus acidophilus La-5, Bifidobacterium Bb-12, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus) – dzīvas probiotisko pienskābes baktēriju kultūras: lakto baktērijas, bifido baktērijas, pienskābais streptokoks, bulgāru nūjiņa.

LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS – lakto baktērijas, kas ir normālas cilvēka mikrofloras pārstāvji, zarnās kalpo kā laktofloras un bifidofloras augšanas stimulatori. Tās ir izturīgas pret antibiotikām un novērš attīstību, vai arī ātri aptur disbakteriozes izpausmes, kas saistītas ar antibakteriālo līdzekļu lietošanu. Stimulē dažādas imūnās atbildes reakcijas. Ir izteikta pretvīrusu iedarbība.

BIFIDOBAKTERIJAS - bifidobaktērijas, ir normālas cilvēka mikrofloras pārstāvji. Izturīgas pret antibakteriāliem medikamentiem. Bifidobaktērijām ir liela nozīme zarnu mikrobiocenozes normalizēšanā, uztur nespecifisko organisma rezistenci, vielmaiņas procesu uzlabošanā un bioloģiski aktīvo vielu, tai skaitā vitamīnu, sintezēšanā. Bifidobaktērijas spēj sintezēt un izdalīt B1, B6, PP, B12 vitamīnu un folskābi.

STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS, LACTOBACILLUS DELBRUECKII SUBSP. BULGARICUS - pienskābais streptokoks un bulgāru nūjiņa - baktērijas, kas stimulē normālas mikrofloras augšanu un attīstību. Tām ir pret mikrobu iedarbība pret patogēniem mikroorganismiem.

Baktērijām, kas veido FitLine Feel Good Yoghurt (vai Fell Good Yoghurt Drink) ir liela bioķīmiskā nozīme organismam:

  • Regulē normālas zarnu floras kvantitatīvo un kvalitatīvo sastāvu;
  • Aktīvi piedalās gremošanā un absorbcijā. Veicina pienskābes veidošanos zarnās, kā dēļ pH tiek pārvietots uz skābes pusi. Skāba vide kavē patogēno un nosacīti patogēno baktēriju augšanu un nodrošina gremošanas enzīmu optimālu darbību;
  • Piedalās B, K vitamīnu, askorbīnskābes, folijskābes un nikotīnskābes sintēzē, tādējādi palielinot organisma izturību pret nelabvēlīgiem vides faktoriem;
  • Veicina neaizvietojamo aminoskābju sintēzi, labāku kalcija sāļu, D vitamīna uzsūkšanos; 
  • Piedalās žults pigmentu un žults skābju, olbaltumvielu un minerālu metabolismā, uzlabo tauku uzsūkšanos un hidrolīzi;
  • Novērš patogēnas, pūdošas un gāzi veidojošas zarnu mikrofloras reprodukciju. Sintezē vielas ar pret mikrobu iedarbību; 
  • Stimulē ķermeņa imūnsistēmu; 
  • Piemīt anti alerģiskas īpašības.

FITLINE FEEL GOOD YOGHURT GALVENĀS PRIEKŠROCĪBAS:

  • Milzīgs dzīvo kultūru skaits ir 60–100 miljoni / ml.
  • Četras dažādas jogurta baktēriju kultūras.
  • Tam ir maksimālā bioloģiskā vērlba. 
  • Tas ir patentēts. 
  • Minimālais kaloriju un tauku daudzums.
  • Satur balasta vielas.
  • Bagāts ar dabīgiem minerāliem (kalcijs, magnijs, fosfors).
  • Jogurta gatavošana ir ārkārtīgi vienkārša. Sagatavots bez termiskās apstrādes.
  • Nesatur mākslīgas krāsvielas, mākslīgas garšas, konservantus, želejvielas, stabilizatorus. Bez termiskās apstrādes, tomēr produktu var droši uzglabāt atvērtu vienu nedēļu.
  • Tas ir uztura pamats diabēta un alerģiju ārstēšanai.
  • Probiotikas un prebiotikas ievērojami uzlabo barības vielu uzsūkšanos, kas vajadzīgas ķermeņa atjaunošanai.
  • Nesatur glutēnu

IETEIKUMI LIETOŠANAI:

  • Katram, kas vēlas saglabāt vai uzlabot veselību.
  • Stabilizēt zarnu floru un novērst radušos disbiozi stresa, nepietiekama uztura, antibiotiku lietošanas, infekcijas slimību vai novecošanās procesa rezultātā.
  • Vēža profilaksei.
  • Atjaunojoties pēc intensīvās terapijas kursa, kā arī antibiotiku lietošanas laikā un pēc tās.
  • Jogurts ir ieteicams grūtniecēm, bērniem un vecāka gadagājuma cilvēkiem kā dabisks līdzeklis imunitātes stiprināšanai.
  • Uzturvielu, vitamīnu, minerālu un īpaši kalcija absorbcijai.
  • Bez piedevām ar dabiskām probiotikām.
  • Gatavs jogurts viegli izmantojams gan gardu dzērienu pagatavošanai, piemēram, sablenderējot ar augļiem un linsēklām, vai pievienojot medu, apgrauzdētas auzu pārslas ar medu un kanēli. Vai gatavojot kremus, želejas. Viegli aizstāj visa veida salātu mērces, atliek tik pievienot zaļumus, ķiplokus vai jebkurus citus garšaugus.
  • Lietot jebkurā formā, izņemot produktu nedrīkst karsēt virs 45 ° C, to nedrīkst arī saldēt. 
  • Gatavo jogurtu var jaukt kopā ar jebkuriem FitLine produktiem, izņemot FitLine Restorate.
  • Lai izsmalcinātu jogurtu, pēc sirds patikas un garšas varat pievienot jogurtu FitLine ProShape All-in-1 šeikiem, FitLine Zellschutz, var pievienot augļus, dārzeņus, ievārījumu utt. Izmēģiniet to un izbaudiet to kopā ar ģimeni. 

PAGATAVOŠANA: 

Vienu FitLine Feel Good paciņu izjaukt ar 1 l pienu (pienam jābūt istabas temperatūrā) teromsa iekšējā traukā, uzliek vāku. Termosā iepildīt verdošu ūdeni līdz atzīmei, ievietot iekšējo trauku, aiztaisa ciet termosa vāku un atstāj gatavoties uz 10 stundām. Izlietot 5 dienu laikā. Pie mazākas jogurta gatavināšanas iegūsiet produktu ar maigāku garšu, ilgākā laikā garša būs skābenāka.


TILPUMS: 303 g - 6 paciņas (pa 50,5 g) paredzētas 30 porcijas 200 ml jogurta pagatavošanai.

SASTĀVS:


SASTĀVDAĻAS: olbaltumvielām bagātināts sūkalu pulveris, inulīns (19,8 %), liellopu želantīns, niacīns, jogurta kultūras (Bifidobacterium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus delbrueckii, bulgaricus, Streptococcus thermophilus), aromatizētājs.

PRODUKTS VEIDOTS, IZMANTOJOT PATENTĒTAS TEHNOLOĢIJAS! 

Unikāla Uzturvielu transporta koncepcija (Nutrients Transportation Conception NTC®) un MicroSolve® Tehnoloģija, kas nogādā uzturvielas ar augstu biopieejamību šūnu līmenī. Ekskluzīvs tikai PM International.

Produkts atbilst GMP® (Good manufacturing practice) = Labas ražošanas praksei.

Iekļauts Ķelnes Sarakstā.

Produkts pakļauts patstāvīgai un neatkarīgai TÜV SÜD kontrolei.

Feel Good Yoghurt etiķete pdf


0

Pirkumu grozs