Kontakti pasūtījumiem

FitLine Basics 

FitLine Basics ir unikāls gremošanas sistēmas uzlabotājs, probiotikas ar vitamīnu C, vitamīnu E, provitamīnu A, mikroelementu selēnu un šķiedrvielām. Augstvērtīgs dažādu augļu, dārzeņu un labības ekstraktu koncentrāts, kam pievienoti cilvēka organisma aizsardzībai nepieciešamie antioksidatīvie vitamīni, mikroelements selēns un dzīvas pienskābo baktēriju kultūras. FitLine Basics papildina organisma šūnas ar to efektīvai darbībai trūkstošajām vielām un efektīvi uzlabo organisma imunitāti. Šis ir bāzes produkts, kurš atbild par mūsu labsajūtu, jo sniedz atbalstu mūsu gremošanas traktam. Ideāls produkts aizcietējumu novēršanai.

Mūsu ķermeņa imūnsistēma ir koncentrēta zarnās apmēram par 80%.

FitLine Basics aizvien vairāk iekaro uztura ekspertu sirdis. Tas ir pulveris no augu izcelsmes vielām un, izšķīdinot to ūdenī, iegūstam garšīgu dzērienu. Iecerēts kā dažādu dārzeņu, augļu un graudu dabisko ekstraktu koncentrāts, kas organismam piegādā nepieciešamās šķīstošās un nešķīstošās balasta vielas, gremošanas fermentus, probiotiskās kultūras, vitamīnus un antioksidantus, Basics unikālais sastāvs ietekmē to organisma daļu, kas ir atbildīga par mūsu labsajūtu - kuņģa-zarnu traktu. Tāpēc tas ir pamatprodukts.

Lietojot šo produktu jūs uzlabosiet gremošanas procesus, attīrīsiet organismu no kaitīgām vielām un alergēniem, kā arī uzlabosiet ar pārtiku uzņemto uzturvielu uzsūkšanos efektivitāti. FitLine Basics papildina organisma šūnas ar to efektīvai darbībai trūkstošajām vielām un efektīvi uzlabo organisma imunitāti. 

Viena porcija Basics satur daudz pienskābo baktēriju kultūras (miljards uz porciju). Ogļhidrātu skaits vienā porcijā ir kā ceturtai daļai ābola. Viena porcija satur tikai - 34 kcal. FitLine Basics izejvielas ir tikai naturāli produkti. Nesatur alergēnus. FitLine Basics nodrošina 5 reizes ātrāku un efektīvāku produkta nogādi mūsu šūnās kā citi analogi kompleksi, pateicoties NTC® tehnoloģijai.

AKTĪVU SASTĀVDAĻU ĪPAŠĪBAS:

AUZU UN RĪSU KLIJAS - nešķīstoša šķiedra, tas ir dabīgs sorbents, līdzīgs aktīvajai oglei, pie kuras esam pieraduši, bet ar saudzējošu un vienlaikus arī spēcīgāku iedarbību. Auzu un rīsu klijas resnās zarnas baktērijas nespēj fermentēt. Tās organismā neuzsūcas un tiek izvadītas nemainītā veidā. Šis diētisko šķiedru veids palīdz zarnu saturu pārvietot uz "izeju". Ja nenotiek izvadīšana, toksiskie produkti atkārtoti absorbējas zarnu traktā. Tos atkal apstrādā aknas un gremošanas sistēma.

Neapšaubāmi, šī atkārtotā toksīnu cirkulācija organismā veicina iekšējās vides “piesārņošanu”. Zarnu sorbentu (enterosorbentu) mērķis ir pārtraukt šo “apburto loku”, fiksējot toksīnus uz šķiedras virsmas un pēc tam tos izvadot. Nešķīstošās šķiedras palīdz tikt galā ar aizcietējumiem - galveno organisma pašsaindēšanās iemeslu. Aizcietējumu cēlonis ir nepietiekams balasta materiāla daudzums resnajā zarnā vai dažu medikamentu, piemēram kodeīna, lietošanas sekas.

Spēcīgu caurejas līdzekļu lietošana ne tikai atņem barības vielas organismam, bet arī var izraisīt atkarību no šīm zālēm. Risinājums - vajadzētu lietot dabiskus līdzekļus, piemēram, pārtikas šķiedras, pienskābes baktērijas, ūdeni (8-10 glāzes dienā), kā arī fiziskas aktivitātes.

NEŠĶĪSTOŠĀS ĀBOLU ŠĶIEDRĀM - kā nešķīstošu šķiedru veidam - piemīt šādas īpašības: 

  • palielina zarnu satura masu;
  • ievērojami uzlabo zarnu peristaltiku;
  • samazina pārtikas transportēšanas laiku caur gremošanas sistēmu;
  • tīra mikro bārkstis;
  • pastiprina toksīnu adsorbciju zarnu saturā;
  • samazina baktēriju, toksīnu, alergēnu, smago metālu sāļu skaitu.

ZIRŅU ŠĶIEDRAI ir ūdeni aizturošas, želeju veidojošas un emulģējošas īpašības.

GUMIARABIKS, GUĀRA SVEĶI ir šķīstošās šķiedras veids un sastāv no sarežģītiem ogļhidrātiem. Tiem ir spēja aktīvi saistīties ar ūdeni, veidojot želejveidīgu masu, kas veicina normālu konkrementu veidošanos un atvieglo izkārnījumus, kā arī aizsargā resnās zarnas gļotādu no kairinājuma un iekaisuma. Guāra sveķu bioloģiskā iedarbība: fizioloģiski caurejas līdzekļi, normalizē zarnu caurlaidību, normalizē zarnu mikrofloru, detoksificē, samazina holesterīna līmeni utt.

PEKTĪNS palēnina vienkāršo ogļhidrātu un tauku uzsūkšanos, kas palīdz normalizēt glikozes līmeni asinīs un atjaunot audu jutīgumu pret insulīnu. Savukārt to papildina insulīna līmeņa pazemināšanās un attiecīgi triglicerīdu un holesterīna līmeņa pazemināšanās asinīs, kā arī aptaukošanās riska samazināšanās, uzlabojot perifērisko asinsriti un zarnu peristaltiku. Ābolu pektīns netieši ietekmē labvēlīgās zarnu baktērijas, kas to pilnībā apstrādā. Tajā pašā laikā tie vairojas un sintezē noderīgas vielas (vitamīnus, aminoskābes, gaistošās taukskābes utt.). Kavē patogēnas floras augšanu.

INULĪNS ir sarežģīts ogļhidrāts, daudzos aspektos līdzīgs cietes un šķiedru struktūrai, kas visiem ir zināmas, bet, ja augstāk minētie ir glikozes polimēri, tad inulīns par 95% sastāv no fruktozes. Tas izskaidro lielāko daļu no tā sniegtajiem efektiem.

Kāda ir inulīna vērtība? Tam ir fundamentāla ietekme uz metabolismu. Fakts ir tāds, ka inulīnam ir labvēlīga ietekme visu cilvēka ķermenī pavadīto laiku, sākot no nokļūšanas kuņģī un beidzot ar izvadīšanu. Kopējais inulīna ietekmes rezultāts uz kuņģa-zarnu traktu tā saslimšanu gadījumos ir skaidra, pret iekaisuma un atjaunojoša iedarbība uz kuņģa, zarnu, žultspūšļa gļotādu, un šiem orgāniem kopumā, kā arī aizkuņģa dziedzera un aknu, galveno funkciju atjaunošana. Turklāt inulīns palielina kalcija uzsūkšanos (īpaši svarīgi - osteoporozes gadījumā).

DĀRZEŅU PULVERIS (brokoļi, kāposti, burkāni, zaļā paprika, spināti, tomāti) ir papildus bioloģiski aktīvo vielu avots, kas ļauj iegūt visu nepieciešamo vitamīnu un minerālu kompleksu. Augu pārtika satur ne tikai vitamīnus un minerālvielas, bet arī apmēram 25 000 bioloģiski aktīvu vielu, kas nodrošina augu krāsu, garšu un struktūru. Šajās tā sauktajās fitoķīmiskajās vielās ietilpst augu pigmenti ar spēcīgām antioksidantu īpašībām.

Plašs fitoķīmisko vielu pētījumu rezultāts liecina, ka tie palīdz novērst sirds un asinsvadu un onkoloģiskās slimības. Jaunākie zinātniskie atklājumi arī norāda, ka tie ir arī ārkārtīgi svarīgi nervu sistēmas jutīgo šūnu aizsardzībai. Nav pārsteidzoši, ka fitoķīmiskās vielas ir tik labvēlīgas veselībai, jo tās ražo augi kā aizsardzības mehānismu paši savai aizsardzībai un izdzīvošanai.

DZĪVĀS PIENSKĀBES KULTŪRAS (LACTOBACILLUS REUTERI, LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS) stabilizēti mikroorganismi, kas nodrošina organismā optimālu pārtikas sagremošanu un maksimālu asimilāciju un ierobežo patogēno baktēriju darbību. Cilvēka zarnu traktā ir ārkārtīgi daudz baktēriju. Lielākā daļa no tām ir organismam labvēlīgas. Tomēr zarnu traktā mīt arī tādi mikroorganismi, kas, pārlieku savairojoties, var mums kaitēt. Produkti, kas satur pienskābes baktērijas, palīdz uzturēt līdzsvaru zarnu mikroflorā.

Vesela cilvēka zarnās labās baktērijas ņem virsroku. Veselā zarnu traktā labvēlīgo un kaitīgo baktēriju skaits atrodas līdzsvarā. Vesela cilvēka organismā pārsvarā ir labvēlīgās baktērijas, kas nomāc kaitīgo baktēriju vairošanos. Tomēr baktēriju līdzsvaru var izjaukt antibiotiku lietošana, stress vai uztura izmaiņas. Tādos brīžos cilvēks mēdz saslimt – piemēram, ar gremošanas sistēmas darbības traucējumiem. Veselīga un normāli funkcionējoša zarnu mikroflora ir garantija ne tikai mūsu labsajūtai, bet arī mūsu vispārējai veselībai.

Kas ir veselīga zarnu mikroflora? Pārtikas sagremošanas procesā un aizsargājot ķermeni no slimībām ir iesaistītas miljardiem baktēriju. Mūsu zarnās mājo apmēram 400 dažādu veidu baktērijas. Tās veido zarnu mikrofloru. Gremošanas traucējumu, dažādu patoloģisku stāvokļu un antibiotiku ietekmē zarnu mikrofloras sastāvs mainās, izzūd organismam derīgās baktērijas, mazinās to fermentatīvā aktivitāte, savairojas patogēnās baktērijas un mikroskopiskās sēnes. Šādas zarnu mikrofloras nenormālas novirzes sauc par zarnu disbakteriozi, un tā var radīt nopietnus veselības stāvokļa traucējumus.

Ja šis super precīzais mehānisms «sašķiebjas» un kā sekas pazūd kāda no baktērijām vai sākas kādas citas baktērijas lavīnveida uzbrukums, līdzsvars tiek izjaukts, apstājas ķermenim nepieciešamo vērtīgo uzturvielu absorbcija. Patogēnās baktērijas mums paredzētās barības vielas pārstrādā savos «atkritumos». Mūsu zarnas piepildās ar šiem «atkritumiem», sākas rūgšana, pūšanās, vēdera gāzēšanās, veidojas indes, kas veicina iekaisuma slimībām labvēlīgu vidi.

SEKAS: barības vielu nepietiekamība, gremošanas traucējumi, infekciju saslimšanas līdz pat visa organisma imūnsistēmas pilnīgam disbalansam. Bifido un laktobaktērijas sastāda apmēram 90% zarnu trakta mikrofloras. Tās palīdz no organisma izvadīt dažādus toksīnus un vēl arī:

  • Kuņģa - zarnu trakta gļotādas "aizsargājošas sienas" radīšana, novēršot patogēno baktēriju iekļūšanu;
  • Dažādu toksīnu, kancerogēnu, alergēnu un smago metālu sāļu izvadīšana no organisma (ne velti to sauc par “otrajām aknām”);
  • Imūnglobulīnu un interferona sintēze, kas palielina organisma imunitāti;
  • Olbaltumvielu likvidēšana - alergēni, kuriem nebija laika sagremoties kuņģa-zarnu trakta augšējās daļās;
  • B, D grupas vitamīnu un svarīgu aminoskābju sintēze un absorbcija, kā arī mikroelementu: dzelzs, kalcija - absorbcija.

LAKTOBAKTĒRIJAS 

(Lactobacillus acidophilus). Viena no svarīgākajām pienskābes baktēriju grupām, kas pārvērš laktozi un citus ogļhidrātus pienskābē, pozitīvi ietekmējot cilvēku uzturu. Cilvēkiem tās pastāvīgi atrodas zarnās, sievietēm - makstī, kur tie ir simbionti un veido ievērojamu mikrofloras daļu. Tie ražo pienskābi, un skābā vide kavē daudzu patogēnu baktēriju augšanu un sēnes.

(Lactobacillus reuteri) Baktēriju suga, kuru no mātes piena ir izdalījis vācu mikrobiologs Geghards Reuters. Lactobacillus reuteri (L. reuteri) ir augsta lipīguma spēja - spēja piestiprināties pie zarnu sienas. Tās ražo plaša spektra iedarbības antibakteriālas vielas Reuterin. Reuterīns kavē patogēno baktēriju augšanu kopā ar raugu, sēnītēm un vienšūņiem. Tajā pašā laikā Reuterīns neietekmē normālu zarnu floru, kas ļauj L. reuteri izvadīt zarnu agresorus, nekaitējot normālajai mikroflorai.

L. reuteri probiotika:

  • Pielāgota cilvēka ķermenim.
  • Pielāgota kuņģa-zarnu traktam.
  • Saistās ar kuņģa-zarnu trakta gļotādām.
  • Ražo patogēnas mikrofloras augšanas inhibitorus. 
  • Novērš patogēnās mikrofloras iedarbību.

L. reuteri īpašības:

  • Neiznīcina kuņģa sulu un žults skābes. 
  • Veido kolonijas visā kuņģa-zarnu traktā. 
  • Ir klīniski pierādīti veselības ieguvumi.
  • Izturīgs pret lielāko daļu antibiotiku.
  • Neapspiež citas labvēlīgās baktērijas.

FERMENTI
AUGU ENZĪMU KOMPLEKSS (amilāze, proteāze, laktāze, lipāze, celulāze).

Amilāze ir fermenti, kas katalizē cietes, glikogēna un saistīto polisaharīdu hidrolīzi. Amilāzes avots ir kviešu stādi.

Proteāze - sadala olbaltumvielas aminoskābēs. Proteāžu avots ir papaijas augļi.

Laktāze ir fermenti, kas pārvērš piena cukuru (laktozi) glikozē un galaktozē. Laktāzes avots dabā ir miežu iesals.

Lipāze ir iesaistīta tauku sadalīšanā, kas ir sarežģīti glicerīna un taukskābju esteri. Augu lipāze galvenokārt atrodama sēklās, augļos, sakņu bumbuļos, labības sakneņos (kukurūza, auzas utt.), Krustziežu sēklās (sinepju sēklās), jo īpaši pākšaugu sēklās (pupās, zirņos), kā arī saulespuķu sēklās. 

Celulāze ir ferments, kas noārda celulozi (šķiedru). Šādi fermenti noārda augu šūnu membrānas un tādējādi veicina pilnīgāku intracelulāro barības vielu komponentu, īpaši augu olbaltumvielu, izmantošanu.

Konstatēts, ka pat nelielas pārtikas ķīmiskās struktūras novirzes, kas neatbilst pietiekamai enzīmu izdalīšanai, rada traucējumus gremošanas procesos. Stress, baiļu vai dusmu sajūta, medikamenti, toksīni, patogēni var traucēt normālu kuņģa-zarnu trakta darbību, ieskaitot fermentu darbu. Kas nav pazīstams ar tādām problēmām kā aizcietējumi, gāze, vēdera uzpūšanās, vēdera un zarnu krampji? Fermentu deficīta pazīmes var būt arī tādi bieži sastopami simptomi kā grēmas un dispepsija, svara problēmas un noteiktu pārtikas produktu nepanesamība (alerģijas), ātra piekušana un nogurums, lēna atveseļošanās no slimības. Augu fermentu lielā priekšrocība ir tā, ka tie var iepriekš sagremot ēdienu kuņģī apmēram 60 minūtes pirms ēdiena nonākšanas tievajās zarnās, kur tas tiek absorbēts. Savukārt, runājot par gremošanu tievās zarnās, pat ja tā ir bojāta, iepriekš fermentēts ēdiens rada daudz mazāk negatīvas reakcijas.

Un pastāv liela varbūtība, ka barības vielas uzsūcas zarnās un tiek izmantotas ķermeņa barošanai!

ANTIOKSIDANTI
C, E vitamīni, beta-karotīns, acerola pulveris (dabīgs C vitamīna avots), kurkumīns, selēna raugs, zaļās tējas ekstrakts, vīnogu kauliņu ekstrakts.
Daļa antioksidantu veidojas pašā mūsu ķermenī, un daļa tiek piegādāta no ārpuses. Visslavenākie no tiem ir "lielais četrinieks" - vitamīni A, E, C un selēns.
Selēns spēlē milzīgu lomu imūnsistēmas darbībā. Ar tā trūkumu imunitāte zaudē savas spējas pasivitāte pret patogēnām baktērijām un vīrusiem. Ķermeņa galveno tīrīšanas "staciju" - aknu un nieru - pilnvērtīgs darbs ir tieši atkarīgs arī no organisma apgādes selēns. Ādas un vairogdziedzera slimības var izraisīt arī selēna deficīts organismā. Selēns ir būtisks arī aizkuņģa dziedzera veselības uzturēšanai. Katram antioksidantam ir sava "darbības zona". Bet cīnītāju pret brīvajiem radikāļiem starpā ir supervielas, kurām ir panākumi “visās frontēs” un kuras pamatoti uzskata par visspēcīgākajiem dabiskajiem antioksidantiem. Antioksidantu aktivitātes ziņā tie desmitiem reižu pārsniedz E un C vitamīnus.

Tieši šīs vielas lielos daudzumos ir atrodamas sarkano vīnogu sēklu ekstraktā un tiek sauktas par proanthocianidīniem. Viņi padara vīnogu kauliņu ekstraktu par vienu no visspēcīgākajiem, aktuālākajiem un daudzpusīgākajiem dabiskajiem līdzekļiem ar patiesi unikālām iespējām.
Vīnogu kauliņu ekstrakts ir bagātākais ne tikai polifenolu, proanthocianidīnu, bet arī citu spēcīgu dabisko antioksidantu - katehīnu, kvercetīna, C vitamīnu utt. avots.

VĪNOGU KAULIŅI UN ZAĻĀ TĒJA - satur visspēcīgākos dabiskos antioksidantus, kas novērš asinsrites traucējumus, stiprina asinsvadus, īpaši vēnas, samazina pietūkumu un asins recekļu veidošanās risku, kā arī uzlabo smadzeņu šūnu darbību. Vīnogu kauliņu ekstrakts ir atzīts par vienu no efektīvākajiem dabiskajiem līdzekļiem varikozu vēnu ārstēšanai.

Pētījumos, kuru mērķis bija noskaidrot zaļās tējas pret audzēju iedarbības mehānismu, tika atklāta tās galvenā antioksidanta - epigallokatehīna gallāta (EGCG) - darbība, kas ir viens no efektīvākajiem pret vēža savienojumiem, kas aizsargā šūnas no bojājumiem un atbalsta organisma veidošanos no saviem antioksidantiem fermentiem. Saskaņā ar pētījumu datiem EGCG izraisa audzēja šūnu vairošanos pārtraukšanu, stimulējot ieprogrammētās šūnu nāves dabisko procesu - apoptozi. Jāatzīmē, ka EGCG nesabojā veselās šūnas.

KURKUMĪNS ir spēcīgs antioksidants, dabisks antibiotiķis un pretiekaisuma līdzeklis. Tas ir bioflavonoīds, kas atrodams kurkumā, kas ir tropu augs, kas aug dienvidu un dienvidaustrumu Āzijā. Vēsturiski kurkuma ir izmantota Indijas tautas medicīnā kā līdzeklis pret gremošanas traucējumiem, kā stimulējošs līdzeklis žults ražošanai un kā aknu uzlabojošs līdzeklis. Kurkumīna kurkuminoīdi ir iekrāsoti dziļi dzeltenā krāsā un piešķir šo krāsu visām garšvielām un pārtikas produktiem, kuros tie tiek izmantoti.

FitLine Basics satur kurkuma ekstraktu ar γ- ciklodekstrīnu, kam raksturīga ļoti ātra, efektīva absorbcija, tā biopieejamība ir 45 reizes augstāka nekā parastajai kurkumam.

GALVENĀS FITLINE BASICS PRIEKŠROCĪBAS:

  • FitLine Basics ir augstas kvalitātes dažādu augļu, dārzeņu un graudaugu dabisko ekstraktu koncentrāts, kā arī satur daudz vērtīgu dzīvu pienskābes baktēriju kultūras.
  • FitLine Basics piegādā 9 dažādas šķīstošās un nešķīstošās šķiedru vielas, lai palīdzētu regulēt gremošanu un attīrīt zarnas.
  • FitLine Basics satur milzīgu daudzumu pārstrādātu augu vielu un šo vielu antioksidanti, augu gremošanas fermenti (32 fermenti), kas atbalsta svarīgas ķermeņa funkcijas un palīdz cīnīties ar brīvajiem radikāļiem.
  • FitLine Basics satur prebiotikas - frukto-oligosaharīdus, kas veicina veselīgu zarnu baktēriju ātru vairošanos un augšanu.
  • FitLine Basics ir ideāla uztura bāze, lai papildinātu regulāras ēdienreizes. Citu FitLine produktu iedarbība un absorbcija ir arī ievērojami palielināta, ja zarnu mikroflora ir stabila un darbojas pareizi. Zarnu mikrofloras pārstrukturēšana ilgst no 4 līdz 12 nedēļām, atkarībā no organisma individuālajām īpašībām.
  • FitLine Basics palīdz pārvarēt «mazo izsalkumu», jo samazina apetīti, ļauj optimizēt uzturu, novērš izsalkumu starp ēdienreizēm.
  • FitLine Basics satur pienskābes baktēriju dzīvās kultūras (miljardi porcijā), kas pozitīvi ietekmē zarnu floru un veicina optimālu pārtikas uzsūkšanos un normālu gremošanu.
  • FitLine Basics satur Lactobacillus reuteri, kas ražo plaša spektra antibakteriālu līdzekli Reuterin, kas kavē patogēno baktēriju, raugam līdzīgo sēnīšu un vienšūņu augšanu.
  • Ogļhidrātu saturs vienā porcijā ir, piemēram, tik cik ceturtdaļā ābola.
  • Ir optimizēts glikēmiskais indekss.
  • Zema kaloritāte, 34 kcal uz porciju.
  • FitLine Basics satur jaudīgu antioksidantu grupu - C vitamīnu, E vitamīnu, beta-karotīnu (provitamīnu A) micellizētā (ūdenī šķīstošā) formā, mikroelementa selēnu, kā arī vīnogu kauliņu, zaļās tējas un kurkumīna ekstraktus.
  • FitLine Basics satur kurkuma ekstraktu ar γ-ciklodekstrīnu, kam raksturīga ļoti ātra, efektīva absorbcija, tā biopieejamība ir 45 reizes augstāka nekā parastajai kurkumam.
  • Ražošanā tiek izmantotas tikai dabiskas vielas.
  • FitLine Basics palielina barības vielu uzsūkšanos. Ražošanas tehnoloģija ļauj asimilēt to, kas ir noderīgs, neienesot produktā alergēnus. Nesatur alergēnus.
  • Patentētās MicroSolve® tehnoloģijas (kuras pamatā ir daļiņu micelizācija) izmantošana nodrošina labāku barības vielu absorbciju.
  • Lietojot produktu ar pareizu sastāvdaļu proporciju, nepieciešams mazāks pārtikas produktu daudzums.
  • FitLine Basics nodrošina piecas reizes ātrāku piegādi un efektīvu absorbciju. Augstāka uzturvērtība, salīdzinot ar līdzīgiem kompleksiem, pateicoties NTC® barības vielu transporta koncepcijai.
  • Unikāls, patentēts, ērti lietojams.

IETEIKUMI LIETOŠANAI:

  • Ikvienam, lai uzlabotu gremošanas sistēmas darbību. 
  • Organisma imūnsistēmas paaugstināšanai.
  • Aizcietējumu profilaksei.
  • Vēža profilaksei.
  • Kā aizsardzība pret ultravioletā starojumu kaitīgo iedarbību. Ieteicams lietot 4 nedēļas pirms intensīvas sauļošanās.
  • Lai samazinātu ārējās vides kaitīgo iedarbību (ieskaitot smēķēšanu, jo ar vienu ieelpu organisms saņem 60 000 brīvo radikāļu).
  • Lai samazinātu intoksikāciju pēc alkohola lietošanas.
  • Cilvēkiem, kuri daudzas stundas pavada pie datora.
  • Gripas un saaukstēšanās profilaksei.
  • Lai uzlabotu nervu veselību ikdienas situācijās un stresa situācijās (katrs emociju uzliesmojums, greizsirdība, izmisums, agresija 10 minūšu laikā izmaksā ķermenim līdz 300 mg C vitamīna, un brīvie radikāļi vairojas kā lavīna, savā ceļā nesaskaroties ar pretestību).
  • Ļoti labi apvienot ar FitLine Q10 Plus un FitLine Omega Vegan.
  • Kombinācijā ar FitLine Activize Oxyplus - no rīta tiek sasniegts tonizējošu efekts.
  • Varikozu vēnu profilaksei (labi lietojams kopā ar FitLine Activize Oxyplus un FitLine Munogen).
  • Kariesa profilaksei.
  • Ādas slimību profilaksei ar jebkuras ģenēzes dermatītu.
  • Redzes traucējumu novēršanai.
  • Muskuļu un skeleta sistēmas slimību profilaksei.
  • Svara korekcijas programmās tas ir īpaši efektīvs kombinācijā ar FitLine Q10 Plus, FitLine Omega Vegan, FitLine ProShape All-in-1, FitLine ProShape Amino.
  • Sportojot.

GARŠA: Apelsīnu garša.

TILPUMS: 360 g - satur 30 porcijas pa 12 g paciņās- mēneša iepakojums

LIETOŠANA: 180 ml ūdens sajaukt ar vienas paciņas saturu (12 g). 1 paciņa dienā. Ieteikums: lietot no rīta kombinācijā ar FitLine Activize Oxyplus, kas nodrošina labu rīta tonusu.

SASTĀVS: 

SASTĀVDAĻAS: fruktoze, akācijas sveķi, auzu šķiedras, zirņu šķiedras, biezinātājs (guāra sveķi, pektīns), aromatizētājs, skābinātājs (citronskābe), acerolas extracta pulveris (maltodekstrīns, C vitamīns, acerolas ekstrakts), ābolu šķiedras, dārzeņu pulveris (brokoļi, baltie kāposti, burkāni (maltodekstrīns, burkāni), pipari, spināti, tomāti), multienzīmu komplekss (amilāze, laktāze, proteaze, celulāze, lipāze), C vitamīns, inulīns, rīsu šķiedra, saldinātājs (stēvijas  glikozīdi, (stēvijas  glikozīdi, aromatizētājs)), pienskābo baktēriju kultūras (Lactobacillus acidophillus, Lactobacillus reuteri), kurkuma ekstrakts ar y-ciklodekstrīnu, ar selēnu bagātināts raugs, zaļās tējas ekstrakts, E vitamīns, beta karotīns, greifrūtu sēklu ekstrakts. Bez glutēna.

PRODUKTS VEIDOTS, IZMANTOJOT PATENTĒTAS TEHNOLOĢIJAS!

Aktīvo vielu grupu produktu tehnoloģija (Nutrition Group Products NGP®)

Uzturvielu transporta koncepcija (Nutrients Transportation Conception NTC®)

Produkts atbilst GMP® (Good manufacturing practice) = Labas ražošanas praksei.      

Iekļauts Ķelnes Sarakstā.

Produkts pakļauts patstāvīgai un neatkarīgai TÜV SÜD kontrolei.

Basics etiķete pdf

0
 .