JAPĀŅU TOFU NŪDEĻU SALĀTI

1 porcija

Sastāvdaļas:

  • 20 g žpupiņu fetučinī makaronu
  • 50 g pākšu saldētas sojas pupiņas
  • 1 mazs burkāns, nomizots, sagriezts plānās lentēs
  • 2 tējk sojas mērce
  • 1/2 tējk sezama eļļa
  • šķipsniņa kaltētas čili pārslas
  • 30 g spināti
  • 50 g vārīts tofu

Gatavošana:

  1. Ievietojiet makaronus, sojas pupiņas un burkānu karstumizturīgā bļodā. 
  2. Pārlej ar verdošu ūdeni un atstāj uz 5 minūtēm vai līdz makaroni ir mīksti. 
  3. Nokāš un atsvaidzina zem auksta tekoša ūdens. 
  4. Notecina.
  5. Sakārtojiet burkānus, makaronus, sojas pupiņas, spinātus un tofu 500 ml burciņā vai hermētiskā traukā. 
  6. Bļodā asajauc sojas mērci, eļļu un čili, pēc tam ielejiet burkā. 
  7. Noslēdz un ievieto ledusskapī. Gatavs pasniegšanai.