JAPĀŅU TOFU NŪDEĻU SALĀTI
1 porcija
Sastāvdaļas:
- 20 g žpupiņu fetučinī makaronu
- 50 g pākšu saldētas sojas pupiņas
- 1 mazs burkāns, nomizots, sagriezts plānās lentēs
- 2 tējk sojas mērce
- 1/2 tējk sezama eļļa
- šķipsniņa kaltētas čili pārslas
- 30 g spināti
- 50 g vārīts tofu
Gatavošana:
- Ievietojiet makaronus, sojas pupiņas un burkānu karstumizturīgā bļodā.
- Pārlej ar verdošu ūdeni un atstāj uz 5 minūtēm vai līdz makaroni ir mīksti.
- Nokāš un atsvaidzina zem auksta tekoša ūdens.
- Notecina.
- Sakārtojiet burkānus, makaronus, sojas pupiņas, spinātus un tofu 500 ml burciņā vai hermētiskā traukā.
- Bļodā asajauc sojas mērci, eļļu un čili, pēc tam ielejiet burkā.
- Noslēdz un ievieto ledusskapī. Gatavs pasniegšanai.