CUKINI RĪSU KŪKA

6 porcijas

Sastāvdaļas:

  • Olīveļļa
  • 1 glāze rīsI
  • 1 2/3 tase karsta ūdens
  • 1 cukini (rīvēts)
  • 2 olas (saskultas)
  • 1/2 tase rikotas siers
  • 2 ēdamkarotes rīvēts parmezāna siers

Gatavošana:

  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200˚C (180˚C ar ventilatoru). Ar olīveļļu viegli ieeļļojiet lielu mafinu pannu.
  2. Vāra rīsus un ūdeni. Nosedziet un ļaujiet vārīties 10 minūtes.
  3. Ļauj nedaudz atdzist, tad iemaisa cukini un olas. 
  4. Pārkaisiet ar rikotu un parmezānu.
  5. Cept 20-25 minūtes vai līdz sacietē un ir zeltaina.

PADOMS: pasniedziet ar zaļajiem salātiem.