CUKINI LAZANJA

2 porcijas

Sastāvdaļas:

  • 250 g cukini
  • 1 mazs sīpols
  • ¼ ķiploka daiviņa
  • ¼ kārba tomāts sagriezts gabaliņos
  • 50 g krējuma siers
  • 2 ēdamkarotes vājpiena
  • ½ ēdamkarotes tomātu pastas
  • 40 g zema tauku satura rīvēts siers
  • 50 g tofu
  • 1 ēdamkarote saulespuķu eļļas
  • 1 tējkarote oregano, timiāns, pētersīļi, paprikas pulveris 
  • sāls un pipari

Gatavošana:

  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 °C.
  2. Nomazgājiet cukīni un sagrieziet to šķēlēs.
  3. Pannā sakarsē eļļu un apcep cukini šķēles.
  4. Sīpolu, ķiploku un tofu sagriež kubiņos un apmaisot apcep pannā.
  5. Pievienojiet tomātu pastu, tomātus, garšaugus un garšvielas; ļauj ievilkties 5 minūtes.
  6. Sajauc krējuma sieru, pienu un rīvētu sieru; pievieno sāli, piparus.
  7. Cepešpannā liek cukīni, tofu un siera maisījumus.
  8. Cep 30 minūtes.