CEPTI TOMĀTI AR ŠĶIŅĶI UN FETU
3 porcijas
Sastāvdaļas:
- 6 lieli tomāti
- 200 g šķiņķis
- 200 g fetas siers
- 100 g cukini
- 10 sēnes
- 1 sīpols
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- jūras sāls un pipari
Gatavošana:
- Nomazgā un nosusina tomātus.
- Nogrieziet tomātiem galus kā vāciņus.
- Uzmanīgi ar karoti izņem tomātu sēklas un vienmērīgi izdobt visus tomātus.
- Cukini nomazgā, nokāš un sagriež mazos kubiņos.
- Notīra sēnes, sagriež sēnes mazos kubiņos.
- Sīpolu nomizo un smalki sagriež.
- Šķiņķi un fetu sagriež nelielos kubiņos.
- Visas sastāvdaļas liek bļodā, pievieno sāli un piparus un samaisa.
- Ielej šķiņķa un fetas maisījumu tukšajos tomātos.
- Cepamajā traukā ielej 1 ēdamkaroti olīveļļas un pievieno tomātus.