CEPTI TOMĀTI AR ŠĶIŅĶI UN FETU

3 porcijas

Sastāvdaļas:

  • 6 lieli tomāti
  • 200 g šķiņķis
  • 200 g fetas siers
  • 100 g cukini
  • 10 sēnes
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • jūras sāls un pipari

Gatavošana:

  1. Nomazgā un nosusina tomātus.
  2. Nogrieziet tomātiem galus kā vāciņus.
  3. Uzmanīgi ar karoti izņem tomātu sēklas un vienmērīgi izdobt visus tomātus.
  4. Cukini nomazgā, nokāš un sagriež mazos kubiņos.
  5. Notīra sēnes, sagriež sēnes mazos kubiņos.
  6. Sīpolu nomizo un smalki sagriež.
  7. Šķiņķi un fetu sagriež nelielos kubiņos.
  8. Visas sastāvdaļas liek bļodā, pievieno sāli un piparus un samaisa.
  9. Ielej šķiņķa un fetas maisījumu tukšajos tomātos.
  10. Cepamajā traukā ielej 1 ēdamkaroti olīveļļas un pievieno tomātus.