MEDUS VISTA

4 porcijas

Sastāvdaļas:

  • apmēram 500 gr vistas krūtiņa bez kauliem un bez ādas, sagrieztas nelielās sloksnēs
  • 3 ēdamkarotes sviests
  • 1 tējkarote sāls
  • 1/2 tējk paprika
  • 1/4 tējk pipari
  • 1 vidējs sīpols, sagriezts
  • 1 ēdamkarote kukurūzas ciete
  • 1/2 tējkarotes malts ingvers
  • 1/4 tējkarotes malts muskatrieksts
  • 1 glāze apelsīnu sula
  • 2 tējk FitLine PowerCocktail Junior
  • 1/4 tase medus
  • 1/2 tase olīves bez kauliņiem, pārgrieztas uz pusēm
  • vārīti rīsi

Gatavošana:

  1. Lielā pannā apcep vistu 2 ēdamkarotēs sviesta, līdz vista vairs nav sārta.
  2. Apkaisa ar sāli, papriku un pipariem. Izņemiet un turiet siltumu.
  3. Tajā pašā pannā atlikušajā sviestā apcep sīpolus, līdz tie ir mīksti.
  4. Mazā bļodiņā sajauciet kukurūzas cieti, ingveru, muskatriekstu, apelsīnu sulu, FitLine PowerCocktail Junior un medu; pamazām pārlej ar sīpoliem.
  5. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai; vāra un maisa 2 minūtes vai līdz sabiezē.
  6. Pievienojiet olīves un vistu.
  7. Vāra uz lēnas uguns, bez vāka, 5 minūtes vai līdz vista ir izkarsēta.
  8. Pasniedz ar rīsiem.