MEDUS VISTA
4 porcijas
Sastāvdaļas:
- apmēram 500 gr vistas krūtiņa bez kauliem un bez ādas, sagrieztas nelielās sloksnēs
- 3 ēdamkarotes sviests
- 1 tējkarote sāls
- 1/2 tējk paprika
- 1/4 tējk pipari
- 1 vidējs sīpols, sagriezts
- 1 ēdamkarote kukurūzas ciete
- 1/2 tējkarotes malts ingvers
- 1/4 tējkarotes malts muskatrieksts
- 1 glāze apelsīnu sula
- 2 tējk FitLine PowerCocktail Junior
- 1/4 tase medus
- 1/2 tase olīves bez kauliņiem, pārgrieztas uz pusēm
- vārīti rīsi
Gatavošana:
- Lielā pannā apcep vistu 2 ēdamkarotēs sviesta, līdz vista vairs nav sārta.
- Apkaisa ar sāli, papriku un pipariem. Izņemiet un turiet siltumu.
- Tajā pašā pannā atlikušajā sviestā apcep sīpolus, līdz tie ir mīksti.
- Mazā bļodiņā sajauciet kukurūzas cieti, ingveru, muskatriekstu, apelsīnu sulu, FitLine PowerCocktail Junior un medu; pamazām pārlej ar sīpoliem.
- Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai; vāra un maisa 2 minūtes vai līdz sabiezē.
- Pievienojiet olīves un vistu.
- Vāra uz lēnas uguns, bez vāka, 5 minūtes vai līdz vista ir izkarsēta.
- Pasniedz ar rīsiem.