CĒZARA SALĀTI

2 porcijas

Sastāvdaļas:

  • ½ pilngraudu tortiljas
  • 2 ēdamkarotes saulespuķu eļļa
  • 15 g parmezāna siers
  • 150 g vistas krūtiņa
  • 1½ tējkarotes guajillo čili pulveris (vai cita čili pulveris)
  • 1 neliela ķiploka daiviņa
  • ½ laima
  • sāls & pipari
  • 2 romiešu salāti
  • ½ ķekars koriandra

Gatavošana:

  1. Sagrieziet tortilju ļoti smalkās sloksnēs, novietojiet tās uz cepešpannas un cepiet iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī (200 ° C) apmēram 12 minūtes, līdz tā kļūst kraukšķīga.
  2. Izņem un ļauj atdzist.
  3. Ķiplokus sagriež kubiņos un vistu sloksnēs.
  4. Pannā uzkarsē saulespuķu eļļu; apcep ķiplokus un vistu; pievienojiet ar čili pulveri un laimu garšai.
  5. Salātu lapas nomazgā un sagriež sloksnēs.
  6. Nomazgājiet koriandru, nosusiniet un noplūciet lapas.
  7. Bļodā sajauciet salātus ar nedaudz olīveļļu, baltvīna etiķi, koriandru, sāli un pipariem.
  8. Dekorējiet salātus ar vistas sloksnēm, apkaisa ar parmezāna un tortiljas strēmelītēm.