CĒZARA SALĀTI
2 porcijas
Sastāvdaļas:
- ½ pilngraudu tortiljas
- 2 ēdamkarotes saulespuķu eļļa
- 15 g parmezāna siers
- 150 g vistas krūtiņa
- 1½ tējkarotes guajillo čili pulveris (vai cita čili pulveris)
- 1 neliela ķiploka daiviņa
- ½ laima
- sāls & pipari
- 2 romiešu salāti
- ½ ķekars koriandra
Gatavošana:
- Sagrieziet tortilju ļoti smalkās sloksnēs, novietojiet tās uz cepešpannas un cepiet iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī (200 ° C) apmēram 12 minūtes, līdz tā kļūst kraukšķīga.
- Izņem un ļauj atdzist.
- Ķiplokus sagriež kubiņos un vistu sloksnēs.
- Pannā uzkarsē saulespuķu eļļu; apcep ķiplokus un vistu; pievienojiet ar čili pulveri un laimu garšai.
- Salātu lapas nomazgā un sagriež sloksnēs.
- Nomazgājiet koriandru, nosusiniet un noplūciet lapas.
- Bļodā sajauciet salātus ar nedaudz olīveļļu, baltvīna etiķi, koriandru, sāli un pipariem.
- Dekorējiet salātus ar vistas sloksnēm, apkaisa ar parmezāna un tortiljas strēmelītēm.