Kontakti pasūtījumiem

FitLine Pro-B-4 jogurts

Probiotiķis jeb Probiotiskais jogurta dzēriens FitLine ® Pro-B-4 Yoghurt Drink ar 4 dažādām veselību veicinošām pienskābo baktēriju kultūrām ar neticamu augstu probiotisko baktēriju koncentrāciju, satur prebiotiku inulīns.

Pagatavojams svaigs, bez konservantiem, krāsvielām un garšvielām! Piemērots zīdaiņiem no 2 nedēļu vecuma pa tējkarotei dienā. Zīdaiņiem vēders pūšas zarnu motoriskās darbības traucējumu dēļ. Bieži pie vainas ir dažādi cukuri, kurus mazuļi nesagremo, piemēram, augļu cukurs (fruktoze) un pienā esošais cukurs (laktoze). Zīdaiņiem trūkst enzīmu, kas gremo, - tāpēc viņiem pūš to vēderu. Probiotikas ir ideāls risinājums! Kā arī pētījumi rāda, ka, ja zīdaiņu vecumā saņemtas šīs labās baktērijas, mazuļiem pieaugot, tie ir slaidāki un ar aktīvāku vielmaiņu!

Izcils produkts alerģiskiem slimniekiem imunitātes uzlabošanai. Kā arī pēc antibiotiku lietošanas. 

Gatavs jogurts viegli izmantojams gan gardu dzērienu pagatavošanai, piemēram, sablenderējot ar augļiem un linsēklām, vai pievienojot medu, apgrauzdētas auzu pārslas ar medu un kanēli. Vai gatavojot kremus, želejas. Viegli aizstāj visa veida salātu mērces, atliek tik pievienot zaļumus, ķiplokus vai jebkurus citus garšaugus.

Gatavojas bez termiskas apstrādes. 

Neto masa 303g- 6 paciņas (pa 50,5g) paredzētas 30 porcijas 200ml jogurta pagatavošanai.

Gatavu jogurtu uzglabāt ledusskapī līdz 5 dienām.

Sastāvdaļas: olbaltumvielām bagātināts sūkalu pulveris, inulīns (19,8%), niacīns, jogurta kultūras (Bifidobacterium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus delbrueckii, bulgaricus, Streptococcus thermophilus), aromatizētājs, klacijs, fosfors, niacīns, inulīns.

Gatavošana: Vienu Pro-B-4 paciņu izjaukt ar 1l pienu (pienam jābūt istabas temperatūrā) teromsa iekšējā traukā, uzliek vāku. Termosā iepildīt verdošu ūdeni līdz atzīmei, ievietot iekšējo trauku, aiztaisa ciet termosa vāku un atstāj gatavoties uz 10 stundām. Pie mazākas jogurta gatavināšanas iegūsiet produktu ar maigāku garšu, ilgāka- skābenāku. 





0

 .